Το πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί. Συνεχίζονται επιμορφωτικά σεμινάρια. Δείτε τον απολογισμό του έργου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Συμμετοχή σε Επιμορφωτικά Σεμινάρια

Στο πλαίσιο του Έργου «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής», πρόκειται να υλοποιηθούν διήμερα επιμορφωτικά σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα με στόχο την ενίσχυση και εμψύχωση των γυναικών που ενδιαφέρονται να εμπλακούν στην πολιτική ή εμπλέκοντα ήδη, προκειμένου να διεκδικήσουν και να επιτύχουν όχι μόνο τη συμμετοχή τους στις εκλογικές διαδικασίες, αλλά και την εκλογή τους σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων θα περιλαμβάνει θεωρητικό και βιωματικό μέρος και θα διαρθρώνεται στις εξής θεματικές ενότητες: Φύλο - Κοινωνία - Πολιτική, Δομές Εξουσίας, Πολιτική Επικοινωνία και Εθνικές και Ευρωπαϊκές Πολιτικές.

Τα σεμινάρια με την παραπάνω μορφή ολοκληρώθηκαν στις 15/12/2015.

Από τις 15 Δεκεμβρίου 2015 που ολοκληρώθηκε τo Έργο «Ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο πολιτικής», το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ), ανταποκρινόμενο στα αιτήματα των γυναικών που επιμορφώθηκαν, αποφάσισε τη συνέχιση των επιμορφωτικών δράσεων με τη χρηματοδότησή τους από τον τακτικό του προϋπολογισμό. Ειδικότερα, τα νέα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις ακόλουθες πόλεις: Καρδίτσα, Χανιά, Σύρος, Φλώρινα και Κιλκίς.

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των παραπάνω επιμορφωτικών δράσεων κατά τη διάρκεια του έτους 2016, το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (ΚΕΘΙ) συνέχισε τις επιμορφωτικές δράσεις και το έτος 2017, στις εξής πόλεις: Βέροια, Καλαμάτα, Δράμα,  Χίο. Για το έτος 2018 θα υλοποιήσει επιμορφωτικές δράσεις, έχοντας ως αφετηρία το Δήμο Κορυδαλλού. 

Για να ενημερωθείτε για την διεξαγωγή των σεμιναρίων στη διοικητική περιφέρεια που ανήκετε και να εκδηλώσετε ενδιαφέρον παρακαλούμε πολύ συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Το ονοματεπώνυμό σας.
Οι αιτήσεις για τις Περιφέρειες Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Θεσσαλίας, Δυτικής Ελλάδας, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Πελοποννήσου, Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου και Βορείου Αιγαίου έχουν κλείσει.
Το e-mail σας.
Το τηλέφωνό σας.
Η Διεύθυνσή σας.
Η Ιδιότητά σας.
πόλη που γίνονται τα σεμινάρια. επιλέξτε το κοντινοτερό σας